|Prodajna uspešnica| Knjiga NIMAŠ KAJ

(13 mnenj strank)

20.00

 • 2 – PREPROSTI BESEDI, ki ti bosta poenostavili življenje.
 • 128 – ZANIMIVIH STRANI, ob katerih boš pozabil/a, da bereš knjigo.
 • 28 – VSEŽIVLJENJSKIH POGLAVIJ, ki ti bodo še kako prišli prav.

Na zalogi

 

 

Vsi imamo svoje skrbi, zaradi katerih se obremenjujemo.

Nad 70% teh skrbi, sploh nimamo vpliva, a nam vseeno kvarijo dneve.

Kaj sem storil, ko sem to dojel jaz?

Želel sem se rešiti teh odvečnih skrbi, saj sem ugotovil, da mi samo škodujejo.

Točno zato, sem napisal to knjigo. Ker sem pri svojih 20-ih letih, čisto spontano odkril pomen besed NIMAŠ KAJ.

In zaradi tega, je vse postalo lažje.

Ugotovil sem, da v svojem življenju nimam vpliva na vse stvari, ki se mi zgodijo.
Imam pa vpliv na to, kako se odzovem.

Tako sem prišel do spoznanja, da besedna zveza NIMAŠ KAJ odgovori na večino negativnih primerov, ki se nam zgodijo.

Ko sem to spoznanje zapisal v knjigo, sem bil prepričan, da sem odkril najlažji način, da se znebimo odvečnega sekiranja.

Po dveh letih od izdaje knjige, pa vam to lahko potrdi VEČ TISOČ Slovencev in Slovenk, katerim je knjiga NIMAŠ KAJ že spremenila življenje!

 

Klikni tukaj za še več mnenj ☺

 

100% VRAČILO DENARJA, v primeru, da vas knjiga razočara!

Do danes še nimam razočaranega bralca!
Zato vam v primeru, da vas knjiga ne prepriča, vrnem vaš denar in se vam zahvalim za dano priložnost.

Dodatne informacije

Dimenzije 19 × 12.5 × 1.1 cm

13 mnenj za |Prodajna uspešnica| Knjiga NIMAŠ KAJ

 1. Zorica

  Knjigo sem prebrala v enem mahu, počutila sem se, kot da se pogovarjam s svojim najboljšim prijateljem, na veliko mestih mi je dala za misliti in prepričala me je, da res NIMAŠ KAJ za veliko stvari v življenju, za tiste ki pa lahko kaj naredimo pa je zelo na preprost in enostaven način predstavljeno kako, dobila sem kar nekaj brc v rit. Zelo iskrena knjiga, ki ti da ne samo veter v hrbet, ampak občutek, da je Davorju dovolj mar za mene, ki berem. Vsak si želi imeti prijatelja, ki bi mu povedal take stvari, s to knjigo imam občutek, da sem dobila prijatejla in med drugim mi, da možnost in usmeritve kako naj sama postanem tak prijatelj. Ker te poznam v živo, vem da si dober prijatelj, in vesela sem, da bodo tudi drugi lahko skozi knjigo dobili del tega.

 2. Tjaša (preverjena stranka)

  Knjiga je res nekaj posebnega, ko jo enkrat primeš v roke je ne spustiš dokler ne prideš do zadnje strani. Odpira nove možnosti, kako se spopasti z nepotrebnim obremenjevanjem in nam da možnost, da naredimo spremembo v svojem življenju. Vsako poglavje prinese zanimivo zgodbo, ki nam širi pogled na svet, obenem pa lahko poglobimo razumevanje o sebi. Ob koncu knjige ugotoviš, da je najboljše “zdravilo” za obremenjevanje NIMAŠ KAJ. Knjiga ima potencial, da še največjega pesimista, ki je vdan v usodo spremeni v optimista.

 3. Mario (preverjena stranka)

  Nimaš kaj ni samo knjiga, ampak empirično raziskovanje o smislu življenja skozi avtorjeve izkušnje. Že pred branjem knjige, sem vedel, da bo odlična. A kljub mojim pričakovanjem, jih je ta knjiga še presegla.

  Všeč mi je, ker je tako pozitivna, za vse ostalo pa NIMAŠ KAJ. Med branjem je cimer predvajal glasbo, ki mi sicer ni všeč, a sem bil tako zatopljen v branje, da me sploh ni motilo. Knjiga ne obsoja, ti da motivacijo in nasvete, če si želiš, če ne pa NIMAŠ KAJ.

  Po branju: Že nekaj časa obotavljam in si govorim izgovore za telovadbo: “ja mam velik dela na faksu jutri…”. Pomislil sem, da samo iščem izgovore in da si v dnevu res lahko najdem vsaj 30 minut časa za telovadbo. Takoj sem dobil močne želje po telovadbi. Nekaj mi da, kar je težko opisati, potrebo po pozitivni spremembi.

  Pa še všeč mi je, ker NIMAŠ KAJ paše praktično povsod! V njej izveš, več kot si misliš, a manj kot veš = NIMAŠ KAJ.

 4. Anja (preverjena stranka)

  Knjigo si napisal na enak način, kot si se z mano pogovarjal preko prvega telefonskega klica, ko še niti vedela nisem, kako izgledaš in že takrat si me čisto navdušil. Ugotovila sva, kako zelo podobna sva si, prav v vsem sva se strinjala.
  Najpomembnejše sporočilo iz celotne knjige, ki se me je najbolj dotaknilo je, da ne moremo spremeniti situacij v katerih se znajdemo, lahko pa spremenimo pogled nanje. In resnično se strinjam s tem. V življenju mislim da je več ali manj vseeno, kaj se nam dogaja, pomembne pa so naše reakcije, ki nas izoblikujejo in definirajo, predvsem takšne, ki si jih ne želimo in jih nismo pričakovali.
  Ko sva se takrat pogovarjala in spoznavala, sva bila na isti frekvenci, zdaj pa sem se jaz odmaknila od tega prepričanja, ga dala na stran in malo pozabila nanj. Odkar sem prebrala knjigo, sem se spomnila, kakšna v resnici sem in kako čudovito je življenje, ko spremeniš odnos. Ta knjiga me je spet vrnila na pravo pot.
  Najraje je nikoli nikomur ne bi posodila. Želim jo imeti ob sebi, da v njej najdem odgovore kadarkoli moje razpoloženje pade. Moj najljubši blogger je postal moj najljubši pisatelj.

 5. Ivana (preverjena stranka)

  OMG, KONCALA SM Z KNJIGO in sploh nemorm zacet pisat smsa primerno kr sm tk navdusena najprej ti morm se enkrat povedat da sm neizmerno in do neba ponosna nate in sm res vesela da sm te dolgih 6 let nazaj spoznala pa uspela slisat vse stvari in zgodbe od tebe, ampak zdej sm pa prebrala TVOJO knjigo, pa sploh nemorm vrjet da si to spisal ti res (misleno je pozitivno, ker 3 leta nazaj bi se smejala ce bi mi kaj takega omeno) bolana je, pozirala sm jo, prebrala v eni uri pozorno in ponotranjila vse kar pise in res oooo ploskam ti, se priklanjam ker pac je napisana tk preprosto in razumljivo in vidi se kolk si vlozo v to in dejansko ti je uspelo in uspelo ti je najboljse mozno❤️ vedno sm vedla da bos naredo ogromno cudovitih in inspiring stvari ampak to je pa res neki tk velikega in upam da si ponosn nase, kolkr sm js na tebe!☺️ glihkar sm knjigo predala mamici v roke in pravi da komajcaka da jo prebere, ker ve da je dobra sploh pa po tem kakrsnega te je spoznala – zelo zgovornega navdusena sm se pa se in nemorm opisat tega kk se pocutim zdej ob prebranem, dejstvo pa je da jo bom prebrala se nestetokrat! Sm vesela da lahko sreco in vse kar dozivlam delim s tabo, tok dobro osebo kot si❤️ upam da se kmal slisiva in se kaj receva na to temo!

 6. Ema (preverjena stranka)

  Knjiga je odlična! Všeč so mi konkretni primeri iz življenja in kar je še najboljše – knjiga ti da MISLITI. Da se za trenutek zamisliš sam nad sabo in se začneš res osredotočati na pozitivo.

  Vsi doma smo začeli govoriti nimaš kaj in oba starša bosta knjigo vsekakor tudi prebrala.
  Upam, da napišeš še kakšno knjigo, takrat jo zagotovo spet kupim.

  Celotna ideja je namreč fantastična in izredno inovativna – to s karticami, s sloganom, ki si ga hitro zapomniš in mi je, odkar sem slišala zate, velikokrat pomagal, ko sem se sekirala za študij.

  Všeč mi je tudi osebna nota, marsikdo piše o motivaciji in pozitivi, pa ne vključi osebnega pogleda na to in posledično knjiga ne deluje pristno.

  Vsekakor ti je to uspelo. Definitivno imaš potencial in upam, da ga boš razvijal naprej.

  Srečno in uspešno!

 7. Marko (preverjena stranka)

  Knjiga je res vrhunska in odlično napisana, dogodki in nauki, zanimivo povezani, zato ko začneš brati, te kar posrka v knjigo! Ni mi žal, da sem jo kupil in prebral. V knjigi je veliko koristnih informacij, ki bodo pomagale bralcem, če si bodo želeli in dovolili, če pa ne, pa NIMAŠ KAJ! Seveda bo knjiga koristila tudi meni, je pa res, da veliko besed in nasvetov že koristim kar en čas. Imava veliko podobnih pogledov in reakcij na življenje in dogodke v njem. Čestitam za super knjigo in se že veselim nove! ‍♂️ če pa je ne bo, pa NIMAŠ KAJ!

 8. Mirnes (preverjena stranka)

  evo prebral sm knjigo..morm te pohvalt..nism nc pavzirov k sm brau..res je zanimiva. ga ni cloveka k se ne bo najdu v knjigi ko bo brau..pa da bo probou kj spremenit na seb. preprosto pozitivna knjiga v svetu negativizma tko bi jo js opisou:) tist k bo najdu kj za kritizirat je negativno nastrojen..k si res tko napisou da bi ljudje morali samo pozitivo iz nje izvlect. Prvlekla bo ogromn ljudi k jim bo dala neko motivacijo in lepsi pogled na zivljenje. ne dvomim da bo knjiga uspesna. svaka cast

 9. Tina (preverjena stranka)

  Tako kot sem že Anji napisala, lahko je zelo ponosna nate. Čisto sem navdušena.
  Knjiga je tako lepo napisana, da bi človek kar neprekinjeno bral. Neverjetno, tako mlad človek in toliko življenjskih izkušenj in koristnih nasvetov. Pa toliko sprememb si skozi dal… Kapo dol, Davor! Pred kratkim sem se odločila, da se ne bom več toliko sekirala in pritoževala, saj mi bo to le škodilo (enkrat mi je že, pa sem dobila še eno priložnost). Spremembe niso lahke, lažje je biti še naprej negativen. Knjiga mi bo pomagala, da bom res naredila spremembo in ne samo začela in se kmalu vrnila na staro pot. Imam pa zdaj vse možnosti. Odselila sem se od staršev, ki so bili naveličani življenja in so se skozi pritoževali in niso počeli nič, kar jih osrečuje. Upam, da je to dobro tudi za njih, ne samo zame. Enkrat bom knjigo nalašč pozabila pri njih.

 10. Mark (preverjena stranka)

  Zivjo.. ko sm pred letom zapustil punco ki si me ni zasluzila ter edinga prjatla k sm mu zaupu in me je odstranil” sm biu cisto na tleh.. pa sm si mislu da bo konc sveta in da si ne zasluzm srece.. pa sm si enga lepga dne reku da nimas kaj in da se morm pobrat in it dalje.. in takrat sm spoznal 2 prljatla k sta mi stala ob stran.. in se skoz bols razumemo.. in tud osebnosto sm zrasu ter zacel poceti stvari k sm mislu da mi nikol u zivljenju ne bodo uspele.. ampak ravno zaradi bivse punce in prjatla sm dobiu tist zagon da se sam seb dokazem da sm vredn in k sm prebral knjigo sm se velikokrat nasel v podobnih situacijah kot ti.. in vem da sm najdu dobro druzbo k bo pozitivna in me bo spodbujala.. in tud k sm prebral knjigo se mi je odprl se en nov pogled na zivljenje.. tko da svaka ti cast za to knjigo jo berem ze 2 in velikrat mi gre kej narobe pa si recem NIMAŠ KAJ in ostajam pozitivn vedno in to je najbl vredn u zivljenu

 11. Primož (preverjena stranka)

  Davor, verjetno se spomniš leto nazaj ko sem ti napisal da se boš sedaj, ko si pustu službo v McDonaldsu in preselil na obalo, zagotovo lotil kakega svojega biznisa ker si vedno poln energije ter idej in poglej poglej, leto pozneje si izdal svojo prvo knjigo, ki pa je bila garant ena izmed najboljših ki sem jih kdaj prebral. Ko si na začetku knjige opisal družinske težave ki si jih doživljal v otroštvu sem v tem nekako prepoznav sebe, saj se je isto dogajalo tudi meni in včasih se mi zdi da te posledice nosim še danes. Verjetno se me spominjaš kot kritičnega in nesamozavestnega človeka, za kar sem odgovoren čisto sam. Družil sem se z ljudmi, ki me niso podpirali, na katere se nisem moral zanesti, zapadel sem v globoko depresijo iz katere nisem videl izhoda. Želel sem si spremembe, zato sem pustil faks, se preselil na svoje in si našel službo. Začel sem se družit s svojimi starimi prijatelji in opažam da se sedaj počutim veliko bolj srečnega, vendar je pred mano še dolga pot… …in kakor si napisal v knjigi, ne moreš se spremeniti z danes na jutri. Pridobil sem nekaj malega na samozavesti in počasi začenjam verjeti da mi lahko tudi meni nekaj uspe. Že od nekdaj sem se želel naučiti igrat kitaro in mesec nazaj sem si jo končno kupil, čez pol ure pa grem na tretji zmenek z čudovitim dekletom za katero nebi nikoli verjel da bi me sploh kdaj pogledala Vem da sem se kar dosti razpisal o svojem življenju čeprav si pričakoval zgolj mnenje o knjigi, za katero ti iz prve roke lahko povem da se bodo prodajale kot vroče žemljice. Verjamem da bo marsikomu spremenila pogled na svet, meni je, tako da jo bom z veseljem še kdaj vzel v roke, če mi bo dolgčas ali pa bom potreboval kak nasvet. Priporočil jo bom svojim prijateljem ter mami, ker bi njej taka knjiga prišla še kako prav
  Najlepša ti hvala Boki, take kot si ti res rabimo na tem svetu

 12. Maja

  Torej knjigo sem prebrala šele zdaj, ker so bile vmes situacije, ki so mi onemogočale, da jo preberem v enem kosu. Priznam, da mi je šlo malo na živce, da je nisem mogla prebrat v eno, saj me je kar potegnilo noter . Prebrala sem že veliko motivacijskih knjig in knjig za osebno rast, ampak se mi zdi, da tvoja knjiga povzame njihovo bistvo. Govoriš brez ovinkarjenja, tako da se ne rabimo prebijat skozi nešteto strani, da bi razumeli bistvo. Ti ga zadeneš takoj . Definitivno priporočam vsakomur . Upam pa da boš napisal še kakšno .

 13. Danica

  Pozdravljen Davor! Nimaš kaj, ampak že nekaj dni se pripravljam, da vam napišem sporočilo. Kot veste, sem že davno kupila vašo knjigo, jo v eni sapi prebrala, a ne samo enkrat!!!! Knjiga mi je globoko sedla v srce! Ko pa mi je pred mesecem moja starejša hči popolnoma pregorela v službi in pravzaprav zapadla v hudo depresijo, sem najprej pomislila na vašo knjigo in ji jo takoj dala prebrati. A verjamete – prebrala jo je trikrat, ker je bila res sesuta, se je pričela krepko pobirati in prihajati k sebi. Poklicala me je in rekla: “Mami, pa to je noro…… kaj vse mi je ta knjiga odprla!!! Postajam drugačen človek, ne bodo me več teptali, nihče ne bo več zganjal noben mobing nad mano….” Bila je v bolniškem staležu ves mesece na antidepresivih, a največji antidepresiv je po mojem ta knjiga. Knjige še nisem dobila nazaj, saj jo bom gotovo, a mislim, da še vedno premleva vaše misli. Davor, hvala še enkrat iz srca za vašo stvaritev, saj sem prepričana, da ste in še boste marsikomu spremenili življenje v boljše. Tudi meni ste ga že zdavnaj!!! Vse dobro vam želim in vas lepo pozdravljam, Danica

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.